Valter ozdravljen.

Objavljeno četrtek, oktober 18th, 2012 ob 12:00

Pozdravljeni!

Na včerajšnjem pregledu so nama Boschevci povedali, da ni kriva ne črpalka in tudi ne injektorji, ampak zgolj en majhen ventil. Prav je imel torej že tisti drugi mehanik.

Preden nadaljujem še hitra anekdota … Po pregledu sva se usedla v Valterja in se odpeljala stran. Že po nekaj metrih sva vedela, da je nekaj grozno narobe – Valter ni šel nikamor, zraven pa je spuščal čudne zvoke, kot da bi kje spuščal zrak. Seveda sva se takoj obrnila nazaj na Bosch, kjer so odprli havbo in ugotovili, da so pozabili vrnit na svoje mesto dva pomembna dela: zgornji del motorja in cev za hlajenje. Šefi. Po tem, ko sva resno podvomila o njihovih sposobnostih in se malo razkurila, sva ugotovila, da se bojo zato najbrž pri popravilu naslednji dan še bolj potrudili. Take sramote pa menda ja ne bi več ponovili! :)

Skratka, za popravilo so naju naročili danes ob 9h, Valter je bil čez tri ure popravljen in se zdaj zaganja kot nov, popravilo pa naju je v končni fazi s pregledom in novim delom vred stal dobrih 300€. Lahko si mislite, da sva skrajno zadovoljna in pomirjena. Najino potovanje se bo lahko nadaljevalo po planu, nama pa se ne bo treba zbujat ob pol štirih zjutraj in vžigat najinega »velikega otroka«.

Vive Valter!

Over and out.
It’s Nina.\

2 komentarja

  1. valter pravi:

    Upam, da ste vsi vidli, da se na tej sliki Valter smeji :)

  2. Mama Lenča pravi:

    In vidva z njim … :)

Komentiraj

Please type the characters of this captcha image in the input box

Za komentiranje vnesite zgornje znake!